TB Methys

When I follow the instructions to create the menu, I have an error message

+1
0
-1

How to create menu structure: http://www.themebrain.com/guide/tb-methys-ii-user-guide/menu-bar-region

Message : PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away: SELECT nt.* FROM {node_type} nt WHERE (disabled = :db_condition_placeholder_0) ORDER BY nt.type ASC; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => 0 ) in _node_types_build() (line 738 of C:\wamp\www\drupal-7.31\modules\node\node.module).

TB Methys Slideshow - Blank Slide

+1
0
-1

Hi, hope you can help. I'm using the TB Methys template and have gotten the slideshow to work properly. The only problem is that when it reaches the end of it's slides, it goes to a blank slide, then back to the first. Is there any way of making this a seamless transition from the last slide to the first?

Thanks!

*Just an update*
It's been a few days, and I haven't seen any replies. Maybe I'm being too vague? I just wanted to say that I have an image uploaded to the Slideshow image in every post. If that helps.

Thanks again!

Show teaser on slideshow always

+1
0
-1

Using TB Methys, the teaser only displays on the slideshow when paused. How do I change this to always show the teaser overlayed on the slideshow, even when not paused?

Article title on the frontpage are not displayed :(

+1
0
-1

Hello,

Using Tb methys, all my articles are displayed on the Main content region of the frontpage. But I am facing a strange issue: the title of my articles are not displayed. You can see this on http://www.glutenaway.be/

So I've checked the view (that is displaying content - teaser) and I can see the title in the preview.
So I've checked the CSS but I do not have the field node.title appearing. And no display: none on my custom css.

How to allow translation to content type (h1) in node.tpl.php ?

+1
0
-1

Hello,

I am building a multi-language website with TB Methys and I have the following problem: the content type title (h1) does not switch into the right language. It stays in the default content type name. I have i18n and some other translation modules installed and set up and I have translated the content type name in the 3 languages... no change.

I assume I have to add a "if" in the node.tpl.php file but I do not know how to proceed. I have 3 languages. Is somebody can help me to fix this issue?

Here is the code I suppose I have to change:

Pages

Subscribe to RSS - TB Methys