Aangezien middelen Salomon Speedcross Pro 2 schoenen

+1
0
-1

In plaats van deze gerecyclede plastic materialen, maken normale waterflessen voor Salomon Speedcross 5-schoenen een soort canvas als Salomon-schoenen te koop, evenals tweede stof - terwijl ze hun Continue Canvas-serie beïnvloeden - de andere serie upcycled actieve middelen om te maken een gloednieuw ding. Je Speak Continue Denim-serie gebruikt meestal eerdere skinny jeans die in elk ander geval op een nieuwe stortplaats zouden kunnen eindigen, samen met deze mensen in het bovendeel van de tennisschoenen.
Precies https://www.kimtasports.com/ hoe deze zijn gebouwd:
Om je serie te genereren, werkte Speak samen met behulp van een in het VK gevestigd ecologisch bedrijf, samen met een ouderwetse winkel buiten de 60-er jaren om toegepaste skinny jeans te kiezen in het donkerder, kanaal, samen met verlichtingen. Een specifieke set van twee skinny jeans creëert niet minder dan één set van twee tennisschoenen, en aangezien skinny jeans meestal niet allemaal hetzelfde zijn, nul frames met Continue Denim Weg met de jaren zeventig zijn over het algemeen exact hetzelfde.
Aangezien middelen Salomon Speedcross Pro 2 schoenen niet echt altijd hoeven te worden omgebouwd om een ​​nieuwe bestemming te krijgen, kan een vrij eenvoudige strategie voor knippen en naaien het meest nodig zijn om je sneakers te genereren. Dit betekent dat deze extra ecologisch zijn - samen met veel exclusiever - dan een standaard canvas sneaker.
Spreek doorgaan Denim Weg met de jaren zeventig
Converse / Amir click here Ismael / Business Insider
Als uw verlichting, kanaal, evenals donkere spoelen zelf in uw geval over het algemeen veel te rechttoe rechtaan zijn (niet verlengd verkocht), heeft Speak onlangs een geheel nieuwe variatie gepresenteerd die ongeveer drie onderscheidende spoelen (zwart, kanaal, samen met licht) zal mengen de meeste een enkele sneaker. Het daadwerkelijke resultaat is vaak een extra exclusief schoeisel dat zeker even ecologisch is omdat de frames in eerste instantie stevig zijn gewassen.

No answers yet